Woongaardpark   Sfeerfotografie 0917

CPO

Woongaardpark is een project waarbij de invloed van jou als toekomstige bewoner hoog is. De vaste initiatiefgroep, ook wel de kerngroep, heeft het project opgestart. Zij hebben een projectvisie en -ambitie opgesteld:

 

  • Wonen en leven in een groene omgeving voor jong & oud met omzien naar elkaar
  • Samen next level modulair (laten) bouwen met inspraak in de uitstraling van de woningen en de groene omgeving
  • Gemeenschappelijke voorzieningen en –services
  • Ontmoeting en spelen op de Woongaardpark Brink 
  • Groen- met voedselgaarden- tot aan de voordeur

Spreekt jou dit aan? Dan is wonen in Woongaardpark iets voor jou!

Als je deelneemt aan het project  dan wordt je lid van de vereniging CPO Woongaardpark. Samen met de andere leden en je toekomstige buren ga je aan de slag. Je denkt en beslist mee over wonen in Woongaardpark. Gekozen is voor de rechtsvorm van een vereniging om de ontwikkeling van Woongaardpark in goede banen te laten verlopen.  In de vereniging worden besluiten op democratische wijze genomen. 

De vereniging CPO Woongaardpark heeft voor de ontwikkeling van de woningen de samenwerking gezocht met een procesbegeleider, een architect en (ontwikkelende) bouwer. Deze partijen hebben allemaal ervaring met het ontwikkelen in CPO-verband. Daarnaast is samen met de gemeente het stedenbouwkundig ontwerp opgezet.

CPO
Vereniging

Foto CPO kerngroep BEW

Van Grof
naar Fijn

De invloed tijdens de ontwikkel- en bouwfase van jou als toekomstige bewoner is groot. Zo kun je samen bepalen hoe de uitstraling van de buurt en de groene omgeving verder vorm gegeven wordt. Samen ontwerp je de fraaie karakteristieke woningen. En wil je net iets anders dan je naaste buren? Dan behoort ook dat tot de mogelijkheden, zodat je jouw eigen ik terug ziet in je woning.

Ook na de oplevering van jouw woning blijft jouw betrokkenheid van belang. Denk aan het gezamenlijke gebruik en onderhoud van het collectieve groen en de zonnecarports.

Woongaardpark  Wonen Werken Leven Cyclus

Wil je mee 'bouwen'?

Schrijf je dan in als belangstellende en ga samen met de andere toekomstige bewoners onder begeleiding aan de slag met het ontwerp van de woningen.